Maand van de Sportclub

September is sinds enkele jaren bekend als de Maand van de Sportclub waarbij Sport Vlaanderen iedereen wil aanmoedigen om lid te worden van een sportclub. Aangezien we ons volgens de laatste berichten met KFC Schoonbroek ook nog steeds een sportclub mogen noemen, doen we hier uiteraard ook aan mee.

WAT IS KFC SCHOONBROEK?

KFC Schoonbroek is een gezellige voetbalclub waar plezier op de eerste plaats komt. De club bestaat sinds vele jaren uit 1 damesploeg die momenteel actief is in 2° provinciale B en 3 herenploegen waarvan er 2 op zaterdag voetballen en 1 op zondagvoormiddag. De volledige kalender kan je hier raadplegen voor onze competitieploegen.

Sinds enkele jaren beschikt de club ook over een nieuwe moderne accomodatie met verzorgde kleedkamers, een nieuwe kantine en 2 velden. Tijdens de week bieden we vrijblijvend trainingen aan voor dames en heren en sinds vorig seizoen ook voor meisjes.

Ben je geïnteresseerd om kennis te maken met onze club, dan ben je elk weekend van harte welkom aan de Kortijnse Weg 6 in Retie-Schoonbroek.