DSC 2103

We moeten als club dringend de hulp van mollenvanger Patrick Peeters gaan inroepen, want KFC Schoonbroek zit met een bijzonder groot probleem: er zit een mol binnen onze club! Erger nog: DE mol is in onze club geïnfiltreerd...

Het is gebeurd, beste mensen. Niemand minder dan Lennart Driesen is ontmaskerd als De Mol in het populaire programma op Play 4. Niemand had het door en zelfs winnares Annelotte klikte in de finale pas voor de eerste keer zijn naam aan. Moet het dan gezegd zijn dat hij het fantastisch heeft gedaan? Wel, dat moet gezegd zijn dus bij deze: "Lennart, je hebt dat fantastisch gedaan".

Wij als club zijn uiteraard bijzonder trots op onze Lennart, maar we gaan wel 1 ding duidelijk afspreken: vanaf nu is Lennart niet meer welkom op besprekingen van wedstrijden enzo, want een vos verleert zijn streken niet, maar volgens mij doet een mol dat ook niet en we willen af en toe ook nog wel eens een match winnen he :)

Binnen onze club hadden we ook enkele 'mollenjagers' ingeschakeld en hieronder kan je hun reacties vinden op de ontmaskering van Lennart:

Reacties de mol