Covid Safe

Dag voetbalvrienden en -vriendinnen

De vierde golf woedt volop in ons land en daardoor zijn de regels weer wat strenger geworden. Ook wij ontsnappen er als club met onze kantine niet aan en daarom willen we de belangrijkste regels even duidelijk oplijsten voor iedereen (spelers, bestuursleden, trainers, afgevaardigden en supporters):

MONDMASKERS:
* Tijdens de wedstrijden dragen ALLE SUPPORTERS VANAF 10 JAAR een mondmasker.
* Als je je verplaatst in de kantine of rond het veld, dan draag je een mondmasker als je 10 JAAR OF OUDER bent
* De personen die van dienst zijn in de kantine dragen een mondmasker TIJDENS HUN SHIFT. Als je iets wil drinken of eten, dan mag je het even afnemen.

COVID SAFE TICKET:
* IEDEREEN toont bij aankomst z'n Covid Safe Ticket aan de ingang van de kantine. De voetballers die deelnemen aan de wedstrijd moeten pas hun ticket laten zien na de wedstrijd. Als het ticket is gescand, dan krijg je een bandje aan zodat we weten wie al is gecontroleerd en wie nog niet.
* Als je niet gevaccineerd bent of geen geldig CST kunt voorleggen, dan zullen we je niet scheef bekijken of buiten pesten, maar dan krijg je geen toegang tot de kantine. We maken hierop GEEN uitzonderingen!

KANTINE:
* U mag met MAXIMUM 6 PERSONEN plaatsnemen aan tafel. Dit geldt voor supporters, maar OOK VOOR DE PLOEGEN!!
* U blijft bij dezelfde personen aan tafel zitten. Het is NIET DE BEDOELING OM HEEL DE TIJD ROND TE LOPEN.
* Rechtstaand consumeren in de kantine is NIET TOEGELATEN!

Voilà, dit is kort samengevat hoe het er in onze kantine en rond ons veld aan toe zal gaan vanaf zaterdag. We hopen dat jullie hier allemaal rekening mee houden zodat we binnenkort niet met een uitbraak van Covid 19 zitten in Schoonbroek want dat zou eeuwige zunt zijn.