Aandacht

Beste spelers, supporters en sympathisanten van de club

Binnenkort worden de eerste vriendenmatchen gespeeld en ook de start van de nieuwe competities nadert met rasse schreven. Alleen is ook de Covid-pandemie nog niet ten einde dus moeten we ten allen tijde voorzichtig blijven.

Als club mogen we terug voetballen en ook gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimtes, maar hier zijn ook voorwaarden aan gekoppeld waar we ons aan moeten houden. Deze zal ik hierbij kort omschrijven:

  • REGISTRATIEPLICHT: Alle supporters die de kantine binnenkomen moeten zich registeren op de lijst die daar klaarligt. Spelers moeten dit niet doen, want voor de wedstrijden worden een wedstrijdblad opgemaakt.
  • MONDMASKERPLICHT: In de kantine en rond het terrein bent u verplicht om een mondmasker te dragen en in de mate van het mogelijke de afstandsregels te respecteren. Als u in de kantine aan een tafel zit moet u geen mondmasker dragen.
  • HANDGEL: De club stelt ontsmettende handgel ter beschikking voor u.
  • KANTINE: U kan enkel plaatsnemen met uw bubbel aan de daarvoor voorziene tafels (max. 5 personen per tafel, behalve voor de ploegen). Aan de toog hangen of rechtstaan in groepjes is helaas niet toegelaten.
  • BESTELLINGEN: Je kan je drinken of versnapering niet aan de toog bestellen. Er lopen garçons door de kantine en we zullen aan elke tafel bestelbriefjes voorzien waarop je je bestelling kan noteren.

We rekenen op uw medewerking zodat we het veilig kunnen houden voor iedereen en wensen jullie (ondanks alles) toch een fijn seizoen toe.